Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Πως "τυφλώθηκαν" προεκλογικά οι κάτοικοι νησιού του Ιονίου....

Μια πολύ περίεργη διαπίστωση έκαναν στελέχη του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Εργασίας, σχετικά με τον αριθμό των τυφλών σε νησί του Ιονίου.

Σύμφωνα με "Το Βήμα", το ποσοστό τύφλωσης στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τους περισσότερους να έχουν έγγραφα ότι είναι τυφλοί εκ γενετής και να λαμβάνουν για χρόνια επιδόματα.

Τα υπουργεία ξεκίνησαν έρευνα, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν ότι πολλοί από τους 700 "εκ γενετής" τυφλούς, είχαν αποκτήσει τα απαραίτητα έγγραφα μετά από εξέταση υγιεινομικής επιτροπής, σε... προεκλογική περίοδο.

Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν επανέλεγχοι και όσοι δήλωναν τυφλοί στο νησί, χωρίς να είναι αναμένεται να λογοδοτήσουν. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κραυγαλέο παράδειγμα του τι σημαίνουν πελατειακές σχέσεις στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο "Βήμα" ο υφυπουργός Υγείας Μ. Μπόλαρης, από τους 35.000 κατοίκους του νησιού, οι 700 (δηλαδή το 2%) εμφανίζονταν επισήμως τυφλοί.

Ο κ. Μπόλαρης πρόκειται να προχωρήσει την Τρίτη σε επίσημες ανακοινώσεις για το ζήτημα, ενώ όσοι εξαπάτησαν το κράτος με τις ευλογίες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας θα τιμωρηθούν, χάνοντας το επίδομα και πληρώνοντας πρόστιμο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: