Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Χαροπαλεύει μετά από χτύπημα του γαμπρού του!

Αγώνα δίνουν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για να κρατήσουν στη ζωή έναν 46χρονο Βρετανό που τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον… γαμπρό του, όταν επιχείρησε να παρέμβει στον έντονο καυγά του με την αδελφή του!

Οι τρεις Βρετανοί παραθέριζαν στον Λαγανά της Ζακύνθου, αλλά ξαφνικά το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται για άγνωστη αιτία.

Ο 46χρονος επενέβη για να σταματήσει τον διαπληκτισμό, αλλά πήρε το μέρος της αδελφής του προκαλώντας την οργή του 44χρονου γαμπρού του.

Λόγο με τον λόγο, οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια και κατά την διάρκεια της συμπλοκής, ο γαμπρός χτύπησε δυνατά τον κουνιάδο του στο πρόσωπο με γροθιά.

Ο 46χρονος ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να χάσει τις αισθήσεις του! Μάταια προσπάθησε να τον συνεφέρει η αδελφή του κι έτσι κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Όμως, οι γιατροί στάθηκε αδύνατο να τον συνεφέρουν και αποφάσισαν την διακομιδή του στην Πάτρα. Ο 44χρονος Βρετανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: