Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Επώνυμες Ελληνίδες με κλίση σε… νεότερους

Κοκκίνου, Μπάρμπα, Βίσση, Αλιμπέρτη, Παππά… τι κοινό έχουν οι πέντε αυτές κυρίες; Αδυναμία σε άνδρες μικρότερης ηλικίας!

Και φυσικά προκαλούν τη ζήλεια πολλών γυναικών, διότι και λάμψη διαθέτουν και κορμί και ομορφιά αλλά άνδρα νεότερο!

Πρώτη στη λίστα μπαίνει η Έλλη Κοκκίνου, ερωτεύτηκε παράφορα και η διαφορά των 29 ετών από τον Γιώργο Μπόγρη δεν στάθηκε εμπόδιο να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με πολλές κοινές εμφανίσεις και όχι μόνο.

Βάνα Μπάρμπα-Νίκος Τσικλακίδης, μια σχέση με 12 χρόνια διαφορά και παρότι ερωτεύτηκαν δυνατά κι αληθινά δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί. Όσο για την Άννα Βίσση; Ξέρει πολύ καλά τι θέλει και τους τρόπους να το αποκτήσει!

Έτσι ακριβώς έζησε και φλογερούς έρωτες με άνδρες μικρότερης ηλικίας, όπως με τον Κώστα Φραγκολία, που η διαφορά τους έφτανε στα 18.

Ακόμη μια σχέση που συζητήθηκε ήταν εκείνη της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο της, Αλέξανδρο Παρθένη.

Τέλος στην λίστα μπαίνει η Χριστίνα Παππά, που βιώνει τον απόλυτο έρωτα με τον κατά 12 χρόνια μικρότερο της, Γιάννη Αποστολόπουλο.
Πηγή: Εγώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: