Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

H πιο σέξι κουτσομπόλα της ελληνικής τηλεόρασης!

Είναι έξυπνη, αυτοδημιούργητη, αδίστακτη και σέξι...

Ο λόγος για την ηρωίδα που υποδύεται η Εlizabeth Ηurley στο "Gossip Girl", την αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο STAR.

To σενάριο εστιάζει στη ζωή της «Κουτσομπόλας», μιας μπλόγκερ που καταπιάνεται με τα προσωπικά προνομιούχων νέων της αριστοκρατικής συνοικίας Upper East Side του Μανχάταν.

Στο νέο κύκλο της σειράς η 46χρονη Βρετανίδα θα παίξει το ρόλο μιας ιδιοκτήτριας ΜΜΕ που αναστατώνει με διάφορους τρόπους την ζωή των ηρώων.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει μια αντικειμενικά όμορφη γυναίκα, που έχει γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο κυρίως από την εμφάνισή της, όταν συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος αρχίζει να κυλάει αντίστροφα και ότι κάποια στιγμή η ομορφιά της θα σταματήσει να πουλάει;

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, που θα μας απασχολήσει σήμερα, έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμοόχι τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες (στις λίγες ταινίες που έπαιξε)όσο για την καριέρα της ως μοντέλου, αλλά αυτό που της είχε εξασφαλίσει μια μόνιμη θέση στα λαϊφστάιλ περιοδικά ήταν η πολύκροτη και μακρόχρονη σχέση της με τον Χιου Γκραντ.

Σήμερα η Χάρλεϊ είναι μητέρα ενός εννιάχρονου αγοριού και σύζυγος ενός ινδικής καταγωγής κληρονόμου μιας μεγάλης υφαντουργίας (που πρόσφατα χώρισε). Δεν της έφτανε όμως αυτό. Εψαχνε να βρει κάτι που δεν θα την κρατούσε μακριά από το σπίτι για πολύ καιρό και ταυτόχρονα θα ήταν κερδοφόρο. Και επέλεξε δύο εντελώς διαφορετικούς τομείς: τα ρούχα (που τα ξέρει καλά) και τα τρόφιμα (που τα έμαθε στην πορεία).

Η φίρμα Εlizabeth Ηurley διαθέτει μαγιό και ρούχα για τη θάλασσα σχεδιασμένα από την ίδιααλλά και οργανικά τρόφιμα από τη φάρμα της στο Γκλόστερσιρ της Αγγλίας, όπου εκτρέφει αγελάδες και προβατάκια.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: