Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ολυμπιονίκες προθερμαίνονται για το “Just the 2 of us”

Πυρετώδεις είναι οι συζητήσεις στο μεγάλο κανάλι για την επιλογή των παικτών στο “Just the 2 of us”, καθώς οι υπεύθυνοι βασίζουν την επιτυχία του σόου στα δυνατά ονόματα που θα δεχθούν να πάρουν μέρος.

Στόχος είναι φέτος ο πήχης να ανέβει ακόμη πιο ψηλά τόσο από υποψήφιους διαγωνιζομένους, όσο και από υποψήφιους εκπαιδευτές. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πιο ηχηρά ονόματα της σόου μπιζ, έτσι ώστε να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο". τρεις αθλητές –που κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι είπαν το «ναι»- έχουν ήδη συμφωνήσει για να συμμετάσχουν ως διαγωνιζόμενοι στο “Just the 2 of us, part II”.


Ο Νίκος Συρανίδης (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 στις συγχρονισμένες καταδύσεις), η Βούλα Παπαχρήστου (πρωταθλητρια Ευρώπης στο τριπλούν), και η Κλέλια Πανταζή (χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής το 2000 - ΦΩΤΟ).

Και οι τρεις ετοιμάζονται να μπουν στον «στίβο» του τραγουδιού, δοκιμάζοντας το ταλέντο και τις φωνητικές τους ικανότητες στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: