Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Λιάγκας: Η απάντηση στις φήμες για το “Just the 2 of Us”

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνάντησε η κάμερα του Star το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά, κατά την επιστροφή τους από τη σύντομη κρουαζιέρα τους στο Ιόνιο.

Το ζεύγος ξεκίνησε τις διακοπές του με τον τεσσάρων μηνών Γιάννη από την Κρήτη, ενώ ακολούθησαν οικογενειακές διακοπές στη γενέτειρα της Φάιης στο Κιλκίς από όπου αναχώρησε για το Ιόνιο μόνος ο Γιώργος Λιάγκας για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες αργότερα στην Κεφαλλονιά η Φαίη.

Ευδιάθετη, η 31χρονη παρουσιάστρια στην ερώτηση για το αν τελείωσαν οι καλοκαιρινές τους διακοπές απάντησε: “Ε, ναι, τελείωσαν. Κάποιες ναι”, ενώ για το ποιοι θα απαρτίζουν τους συνεργάτες τους στο “Πρωινό Μou”, δήλωσε: “Θα τους συζητήσουμε”.

Παράλληλα, ο 42χρονος παρουσιαστής στην ερώτηση για το αν θα είναι ο παρουσιαστής του “Just the 2 of Us” απάντησε έκπληκτος: “Από εσάς το ακούω!” και πρόσθεσε: “Θα συνεχίσουμε για το πρωινό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: