Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Φυλάκιση 30 χρόνων για διασπορά πανικού μέσω twitter

Follow me on Twitter logoImage via WikipediaΈνας άντρας και μια γυναίκα από το Μεξικό αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 30 χρόνων με την κατηγορία ότι έσπειραν τον πανικό μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για απαγωγές παιδιών.

Συγκεκριμένα ο Gilberto Vera Martines, δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο και η Maria de Jesus Bravo Pagola, ραδιοφωνικός παραγωγός, κατηγορούνται για τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι ένοπλοι επιτέθηκαν σε σχολεία στην πόλη Veracruz και απήγαγαν παιδιά. 

Όπως ήταν φυσικό, χιλιάδες έντρομοι γονείς έσπευσαν να σώσουν τα παιδιά τους από τα σχολεία με αποτέλεσμα να προκληθούν 26 τροχαία ατυχήματα, ενώ από τις αμέτρητες αγωνιώδεις κλήσεις μπλόκαραν οι τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης.

Οι δικηγόροι των δύο κατηγορουμένων ισχυρίζονται ότι οι πελάτες τους απλά επαναλάμβαναν τις φήμες που είχαν ακούσει στο Internet και ότι οι κατηγορίες είναι παράλογες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: