Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκαν 4 υπάλληλοι για το οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο

Οι τέσσερις υπάλληλοι υπηρετούσαν κατά καιρούς σε διάφορες οικονομικές υπηρεσίες του δήμου και αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μετά τις απολογίες τους στον β' ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης τέσσερις κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Παγίας Προκαταβολής του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στον ανακριτή ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Αναστάσιος Γερογιάννης, ο τέως γενικός γραμματέας Μιχάλης Λεμούσιας -ήδη προφυλακισθείς για την μεγάλη υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο- καθώς και άλλοι υπάλληλοι του δήμου που κατηγορούνται για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η "μαύρη τρύπα" στην Παγία ανέρχεται σε 533.000 ευρώ και δημιουργήθηκε κατά το διάστημα από το 1999 έως το 2007.

NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: