Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες απολύσεις στον Flash και το STAR- Απεργία στον «105,5 Στο Κόκκινο» του ΣΥΝ !


Χιονοστιβάδα -μέσα στο καλοκαίρι- έχουν γίνει οι απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών από τους ραδιοσταθμούς αλλά και τις τηλεοράσεις. Στον «Flash 96» μετά και τις χθεσινές, 6 τον αριθμό απολύσεις, έχασαν πια το μέτρημα στο σταθμό. Πόσοι απολύθηκαν άραγε το τελευταίο διάστημα; Τριάντα, σαράντα ή πενήντα;

Πενήντα -περίπου- λοιπόν, και χθες είδαν την πόρτα του λογιστηρίου οι Γιάννης Κολοκυθάς, Μαρία Κόλλια, Νίκος Κιούσης, Ελλη Κομνηνού, Τίνα Σιδέρη και Σταμάτης Κούρτης.

Το δεύτερο θέμα σχετίζεται με την αποψίλωση του σταθμού, την κατεδάφιση θα έλεγα, με τα ερωτήματα να έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα λειτουργίας του σταθμού.

"Πώς θα βγαίνει on air το πρόγραμμα, όταν απολύθηκε και ο τελευταίος εναπομείνας, μουσικός επιμελητής (Νίκος Κιούσης); Κάποιος θα πρέπει να επιλέγει τα τραγούδια που θα μεταδίδονται. Εκτός και αν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του «Flash 96» είναι τόσο εξελιγμένος, καλύτερος ακόμα και από εκείνον που αντιμετώπισε ο Κασπάροβ πριν από χρόνια, και έτσι, εκτός από το να παίζει σκάκι, επιλέγει μόνος του μουσική" γράφει ο Δ.Κ. στην "Ελευθεροτυπία".

Και απεργία στον «105,5 Στο Κόκκινο»

Παράλληλα, απεργία έχουμε αύριο στον «105,5 Στο Κόκκινο», το ραδιοσταθμό του Συνασπισμού. Οι ηχολήπτες είναι απλήρωτοι και κατεβάζουν τους διακόπτες. Και είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό τις τελευταίες μέρες.

Και αν το συνδυάσουμε και με τις απολύσεις στον 902 του ΚΚΕ και την στάση εργασίας που έγινε χτες, βλέπουμε τα κόμματα που καταγγέλουν τις απολύσεις εργαζομένων και τις καθυστερήσεις και μειώσεις των μισθών να ...πρωτοπορούν στην "καπιταλιστική πρακτική" που καταγγέλουν!

Star Channel logoImage via Wikipedi
Στον χορό των απολύσεων μπήκε και το Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, απολύθηκαν 11 εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων από τον τηλεοπτικό σταθμό και τα ραδιόφωνα του ομίλου, μεταξύ αυτών και αρκετοί δημοσιογράφοι.

Σχεδόν όλοι, εργαζόταν με μπλοκάκι, άλλοι για τις ειδήσεις και άλλοι για εκπομπές.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: