Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθερη με όρους η τηλεπαρουσιάστρια

Ελεύθερους, μετά την απολογία τους, άφησε ο ανακριτής τους δύο βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση του πίνακα του Ρούμπενς.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η 40χρονη παρουσιάστρια ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού και ο 65χρονος συγκατηγορούμενός της αντικέρ, στα χέρια των οποίων βρέθηκε το έργο τέχνης, απολογήθηκαν για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την δικογραφία, επρόκειτο να πουλήσουν τον πίνακα, έργο το οποίο αποδίδεται στο μεγάλο Φλαμανδό ζωγράφο Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, το οποίο λέγεται ότι πλησίαζε τα 6.000.000 ευρώ.

Η τηλεπαρουσιάστρια αρνείται την κατηγορία και να υποστηρίζει πως το έργο της το δώρισε ένας Ιταλός, με τον οποίο είχε ερωτική σχέση και επρόκειτο να παντρευτούν, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι ήταν κλεμμένο αλλά και την αξία που είχε.
 
News247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H τηλεπερσόνα του Kontra και του ΤΗΛΕΦΩΣ και ο κλεμμένος πίνακας του Ρούμπενς

Δεν υπάρχουν σχόλια: