Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Δελτίο Ειδήσεων το ALTER - 8ωρη στάση εργασίας και στον 902 του...ΚΚΕ!

Χωρίς δελτίο ειδήσεων σήμερα το ALTER  μια και οι τεχνικοί κήρυξαν στάση εργασίας από τις 6 μέχρι τις 10 το βράδι.

Τα προβλήματα δεν λένε να λυθούν και οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις που θα επεκταθούν και την Δευτέρα (αν δεν αλλάξει κάτι) και έτσι ΔΕΝ πρόκειται να γίνει η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου και των άλλων ειδησεογραφικών εκπομπών.

Αν δεν λυθεί το πρόβλημα άμεσα με την καταβολή χρημάτων στους εργαζόμενους (τεχνικοί και δημοσιογράφοι παραμένουν απλήρωτοι) τότε κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα το πέρασμα  στο άρθρο 99, αλλά και η συμμετοχή του εφοπλιστή και αφεντικού του "Ολυμπιακού" Μαρινάκη, στο μετοχικό κεφάλαιο του ALTER.

Παράλληλα το Διοικητικό  Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει 8ωρη  στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρα 16.00 – 00.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902,  αντιδρώντας στις απολύσεις που έκανε ο σταθμός του ΚΚΕ.


Οι "υπερασπιστές των εργαζομένων" έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και το ΠΑΜΕ που κάνει σαματά για τίς απολύσεις των ...καπιταλιστών το έχει βουλώσει και εκτονώνει την αγωνιστικότητά του μπροστά στον καθρέπτη της... φαντασίας του όπου βλέπει το ΚΚΕ να κατακτά την εξουσία.

Το σίγουρο είναι ότι με τις απολύσεις στον 902 (έχουν διώξει ακόμη και καθαρίστριες) το ΚΚΕ μπορεί να καμαρώνει ότι είναι στην.. πρωτοπορία του καπιταλιστικού κινήματος !



Η 'Ενωση Τεχνικών στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του 902 την ανάκληση των απολύσεων και την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.



ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό 902,  μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.

Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: