Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πέθανε από έμφραγμα μετά την πίεση εισπρακτικής εταιρίας τράπεζας!

Ούτε μία συγνώμη δεν ζήτησαν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες από την οικογένεια του Δημήτρη Δ., τον οποίο οδήγησαν στο θάνατο με τους εκβιασμούς τους, σύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας του εκλιπόντος. Πρόκειται για τον 52χρονο, που όπως δήλωσε η σύζυγός τους στο newsbomb, υπέστη έμφραγμα και πέθανε έπειτα από τηλεφώνημα εισπρακτικής εταιρείας, η οποία τον απειλούσε με κατάσχεση του σπιτιού του, αν δεν πλήρωνε δύο ληξιπρόθεσμες δόσεις του δανείου του.
Λίγους μήνες μετά, με μία επιστολή «γραμμένη» με το αίμα του συζύγου της, αλλά και τα δάκρυά της για το χαμό του, η Φ. Δ. ζήτησε από τις τράπεζες να δείξουν κατανόηση στο δράμα της. Περιέγραφε πώς η ζωή της άλλαξε δραματικά μετά το θάνατο του άνδρα της, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα υγείας και οικογενειακά που αντιμετώπιζε. «Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκομαι, δεδομένου ότι δεν έχω κανένα εισόδημα (περιμένω να πάρω σύνταξη 300 ευρώ, η οποία δεν έχει βγει ακόμη), φυσικά ούτε ιατρική περίθαλψη. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα συνημμένα δικαιολογητικά έχω προβλήματα υγείας και πρέπει να χειρουργηθώ, αλλά δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα. Παράλληλα φροντίζω την υπερήλικη μητέρα μου (77 χρόνων), η οποία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, πάσχει από πάρκινσον… Καθώς και τον αδελφό μου που είναι παραπληγικός, έχει βαριά νοητική καθυστέρηση και παθαίνει επαναληπτικές κρίσεις επιληψίας».
Όπως φαίνεται, όμως, τα golden boys των τραπεζών δεν έδειξαν ίχνος ανθρωπιάς. Δεν συγκινήθηκαν ούτε όταν η γυναίκα τους ανέφερε, ότι αναγκάστηκε να κάψει τον άνδρα της, διότι δεν είχε χρήματα να φέρει τη σορό του στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό είναι η επιστολή της να κατέληξε σε κάποιο κάλαθο των αχρήστων.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: