Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η έγκυος Beyonce με μαγιό

Μετά τη Βενετία, όπου γιόρτασε τα τριακοστά της γενέθλια, σειρά έχει η Κροατία για την Beyonce, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της στην Ευρώπη εν αναμονή του πελαργού, συντροφιά, φυσικά με τον σύζυγό της Jay-Z.

Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας μαγιό...

Η τραγουδίστρια, που ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της την περασμένη εβδομάδα κατά την εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards, φορούσε συνεχώς maxi και ριχτά φορέματα, αλλά αυτή τη φορά μας έκανε τη χάρη και μας αποκάλυψε την κοιλίτσα της που μέρα με τη μέρα συνεχώς μεγαλώνει.

Το ζευγάρι απόλαυσε το βόλτα και το γεύμα του σε ένα από τα νησάκια της χώρας και περίμενε να επιβιβαστεί στη βαρκούλα που θα τους μετέφερε και πάλι πίσω στο γιοτ του που έχει αγκυροβολήσει στις ακτές της Κροατίας.

Πριν από μερικές μέρες, τους επισκέφτηκε στο γιοτ τους η Gwyneth Paltrow, για να τους δώσεις τις ευχές της και να συμβουλέυσει την τραγουδίστρια, μιας και η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με στενό φίλο του συζύγου της Jay-Z, ο 41χρονος ράπερ "ήθελε διακαώς ένα παιδί. Εκείνος δεν γνώρισε δικό του πατέρα και έτσι θέλει να γίνει ένας καταπληκτικός μπαμπάς".

Όσο για την 30χρονη τραγουδίστρια; Υπολογίζεται πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα, ενώ της έχει ανοίξει  για τα καλά η όρεξη, αφού καταβροχθίζει ό,τι βρει μπροστά της!
ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: