Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κέρκυρα: Σκότωσε οδηγό μηχανής και έφυγε τρέχοντας!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Αλβανού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, σκότωσε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο ένα μοτοσικλετιστή νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Κέρκυρας.

Το δυστύχημα συνέβη στις 16.30 στην έξοδο ενός πρατηρίου βενζίνης, όταν το αυτοκίνητο βγήκε αντικανονικά στο δρόμο και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα ο οποίος κινείτο κανονικά με την μοτοσικλέτα του τύπου "εντούρο".

Ο οδηγός του ΙΧ, στο επέβαινε και μια γυναίκα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων, αμέσως μετά, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και έφυγε τρέχοντας!

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και το θύμα, 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Έλεγχοι γίνονται και στο Λιμάνι της Κέρκυρας σε μία προσπάθεια να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει από το νησί.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: