Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γλίτωσε στο τέλος το “έμφραγμα” ο Ολυμπιακός



Το κουτσουρεμένο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αρχίζει να προσφέρει τις πρώτες έντονες συγκινήσεις. Στη δική του πρεμιέρα ο Ολυμπιακός γλίτωσε στο τέλος με δυο γκολ το “έμφραγμα” στο Καραϊσκάκη και κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη. Το “έμφραγμα” γλίτωσε και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου νίκησε (1-0) τον Εργοτέλη που έχασε γκολ με το τσουβάλι. Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ: 2-1 στη Ν.Σμύρνη τον Πανιώνιο.

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ήρθε αντιμέτωπος με το κάζο της χρονιάς. Βρέθηεκ από το 14' πίσω στο σκορ, όταν η Ξάνθη προηγήθηκε με καταπληκτικό γκολ του Μαρσελίνιο. Πήρε το φιλί της ζωής από τον Πάντελιτς με την ισοφάριση στο 86' και έφτασε στην ολική ανατροπή στο 94' με τον Τζιμπούρ. “Είμαστε μια ομάδα που παλεύουμε ως το τελευταίο λεπτό και γι αυτό είμαστε πρωταθλητές...” σχολίασε στο τέλος ανακουφισμένος ο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: