Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ: Συλλαλητήριο μαθητών - φοιτητών στα Προπύλαια

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νόμου-πλαισίου για τα Α.Ε.Ι. πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή στα Προπύλαια οι φοιτητές, την ώρα που οι... περισσότεροι πανεπιστημιακοί ζητούν καθημερινά να σταματήσουν οι καταλήψεις.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από σήμερα, Πέμπτη, και οι μαθητές.

Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας (ΣΑΣΑ) καλεί τους μαθητές να διοργανώσουν σε διάφορες γειτονιές της πρωτεύουσας συλλαλητήρια και να απέχουν από τα μαθήματά τους, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στη διανομή των σχολικών βιβλίων και για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, κλειστά σχολεία στις 4 και 5 Οκτωβρίου και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών προτείνει η ΟΛΜΕ στον κλάδο των καθηγητών, αντιδρώντας στις οικονομικές περικοπές και στα προβλήματα των σχολείων.

Η τελική απόφαση για την 48ωρη απεργία θα ληφθεί από τους προέδρους των τοπικών ΕΛΜΕ στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ προκειμένου οι καθηγητές να συντονιστούν με τους δασκάλους, οι οποίοι έχουν ήδη αποφασίσει 24ωρη προειδοποιητική απεργία στις 22 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται δυνατότητα να μεταφερθεί σε άλλη κοντινή ημερομηνία ανάλογα με τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: