Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"Γυαλιά καρφιά" σε υπό κατάληψη σχολείο της Κομοτήνης

Η κατάληψη δεν ήταν τόσο ήρεμη για το κτιριακό συγκρότημα του 3ου Λυκείου Κομοτηνής,στο οποίο συστεγάζεται και το Εσπερινό Γυμνάσιο της πόλης, αφού οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν, προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα Ροδόπης.

Οι καταστροφές που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδέχεται να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τις ζημιές δεν προκάλεσαν οι μαθητές, αλλά εξωσχολικοί, οι οποίο εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη και εισχώρησαν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι βάνδαλοι, φορώντας κουκούλες, κατέστρεφαν σημαντικό μέρος του εξοπλισμού του σχολείου, όπως θρανία, κομπιούτερ, φωτοτυπικά μηχανήματα, πόρτες και παράθυρα για διάστημα τριών ωρών.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η αστυνομία, παρά την έγκαιρη ειδοποίησή της, δίστασε να επέμβει για να σταματήσει τους ταραξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: