Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζει το "Κους-Κους", μαύρα τα μαντάτα για το "Πάνω στην ώρα" !

Αίσιο ήταν τελικά το τέλος στο θρίλερ της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου και του Alpha ! Μετά από την έντονη φημολογία όλων αυτών των ημερών που ήθελε το μεσημεριανό της Κάντζας να σταματά κάπου εδώ την τηλεοπτική του πορεία και να μην συνεχίζει... λόγω κρίσης, εντέλει τα πλάνα άλλαξαν ! 

Ναι, το "Κους-Κους" την γλίτωσε τελικά φθηνά, πολύ φθηνά από τα... δόντια της κρίσης και όπως ενημερώθηκε και χθες επισήμως η γνωστή παρουσιάστρια, θα βρίσκεται κανονικά και φέτος στο τηλεοπτικό της πόστο, μιας και το μεσημεριανό, δεν συμπεριλαμβάνεται στις περικοπές που θα πραγματοποιηθούν στην Κάντζα, στην προσπάθεια που γίνεται για να συμμαζευτούν τα οικονομικά τους. 

Οπως σας έχω γράψει εδώ και καιρό, την αρχισυνταξία φέτος της εκπομπής θα αναλάβει ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ενώ η Κατερίνα θα είναι πιστή στο καθημερινό ραντεβού της μαζί μας, από τον Νοέμβριο και μετά, μιας και από την άλλη εβδομάδα μέχρι και τον μεθεπόμενο μήνα, θα βρίσκεται στο πλευρό της κορούλας της, που ότι θα έχει έρθει στον κόσμο και θα την χρειάζεται δίπλα της. 

Την ίδια ώρα, η τηλεοπτική τύχη δεν χαμογέλασε στον Σπύρο Λάμπρου και στην Ελενα Παπαβασιλείου, αφού το "Πάνω στην ώρα" σε αντίθεση με το "Κους-Κους" και με το "Μες την καλή χαρά", δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως και γι αυτό τον χειμώνα. 

Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να κόψουν την εκπομπή... Ετσι, ο Σπύρος Λάμπρου για την ώρα παραμένει στο ειδησεογραφικό δυναμικό του Alpha και στο δελτίο του καναλιού, ενώ άγνωστο είναι το τι θα γίνει με την Ελενα Παπαβασιλείου. Ναι μεν θέλουν να την κρατήσουν στο κανάλι ,όμως, για την ώρα φαίνεται να μην έχει τηλεοπτικό αντικείμενο ! 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: