Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Λάκης Λαζόπουλος δήμαρχος Μήλου και ο Ντέμης Ρούσσος παπάς!

Στη Μήλο, πραγματοποιούνται, από τα τέλη Αυγούστου, τα γυρίσματα της Γαλλικής κινηματογραφικής παραγωγής «Να τιμάς τη μητέρα σου και τη μητέρα σου...».

Στην ταινία «κλέβουν» την παράσταση ο Λάκης Λαζόπουλος ως τοπικός δήμαρχος και ο Ντέμης Ρούσσος που υποδύεται με χιούμορ τον παπά του χωριού!

Το καστ απαρτίζεται από μια ομάδα ταλαντούχων και δημοφιλών Ελλήνων αλλά και Γάλλων ηθοποιών. όπως η λαμπερή Νικόλ Γκαρσιά.

Η επιλογή της Μήλου δεν είναι τυχαία. Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας, στην παραγωγή της οποίας συμμετέχει η εταιρία “Boo productions”, αναζητούσαν το κατάλληλο σκηνικό σε όλες τις Κυκλάδες για να καταλήξουν στο νησί που… λατρεύτηκε η Αφροδίτη!

Η συμβολή του Δήμου στην πραγματοποίηση της ταινίας, ειναι σημαντική. «Είναι μεγάλη τιμή για το νησί να γίνεται, για ακόμη μία φορά, το σκηνικό ταινίας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής! Αναγνωρίζοντας την αξία της προβολής μέσα από τις ταινίες, προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό ώστε να διασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον…Λάκη, τον κινηματογραφικό δήμαρχο του νησιού, θεωρούμε πως η ταινία θα αποτυπώσει το νόημα της εποχής μέσα από το χιούμορ και το ιδιαίτερο σενάριο.» Δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Σύμφωνα με την εταιρία συμβούλων τουρισμού του Δήμου, MTC GROUP, η Μήλος εξελίσσεται σε "Ελ-Ντοράντο" κινηματογραφικών παραγωγών από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Δυτική Ευρώπη, πράγμα που αναμένεται να εξασφαλίσει σημαντική προβολή στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: