Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Στήνουν ενέδρες έξω από τράπεζες και ληστεύουν ηλικιωμένους

Ο φόβος, κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων, μη χάσουν τις οικονομίες τους λόγω των φημών για πτώχευση της χώρας και επιστροφή στη δραχμή τους ρίχνει στα χέρια ληστών, που κάνουν «χρυσές» δουλειές στήνοντας ενέδρες έξω από τράπεζες, παρακολουθώντας τους τρομοκρατημένους πολίτες να κάνουν αναλήψεις για να φυλάξουν τα χρήματά τους στο σπίτι.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, σήμερα, μέσα σε μισή ώρα, έγιναν δύο ληστείες με πλούσια λεία στην Αθήνα, σε βάρος ηλικιωμένων.

Στη μία περίπτωση, το μεσημέρι, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, στην οδό Ν. Ζερβού, άρπαξαν την τσάντα 70χρονου, που περιείχε 60.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε κάνει ανάληψη λίγα λεπτά πριν από τράπεζα της περιοχής.

Μισή ώρα αργότερα, ένα άτομο πήγε στο σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Χ. Βουρνάζου στους Αμπελοκήπους, στην οποία εμφανίστηκε δήθεν ως ανθοπώλης και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατόρθωσε να της πάρει 50.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα η γυναίκα στο σπίτι, νομίζοντας ότι εκεί ήταν πιο ασφαλή.

Οι δράστες αναζητούνται.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: