Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλη μια σύλληψη για το σκάνδαλο υποκλοπών στη Βρετανία

News of the WorldImage via WikipediaΈναν 30χρονο άντρα συνέλαβε η Σκότλαντ Γιάρντ γνωστοποίησε αναφορικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στην εφημερίδα συμφερόντων Ρούπερτ Μέρντοχ News of the world.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε (χωρίς να δίνει τα στοιχεία του κρατούμενου) ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι «προσπαθούσε να παρεμποδίσει το έργο της βρετανικής δικαιοσύνης».

Πρόκειται για την 15η, κατά σειρά, σύλληψη υπόπτου αναφορικά με την ανωτέρω διερευνώμενη δικαστικώς υπόθεση, μετά από την πρωτοχρονιά στο Λονδίνο, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο μεταξύ, αιωρείται για τον γιο Μέρντοχ, τον Τζέιμς, η κατηγορία ότι «γνώριζε για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και την πρόσβαση συντακτών της News of the world σε υλικό, με προστατευόμενα από τον νόμο προσωπικά δεδομένα"(...) "πολύ πριν απ την ημερομηνία, που παραδέχθηκε ήδη, ενώπιον ανακριτή, ότι έλαβε γνώση αυτών των παράνομων πρακτικών», όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές στο Λονδίνο, συνομιλώντας με το Reuters.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: