Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Δικηγόροι αποκάλεσαν "καραγκιόζη" τον Πεταλωτή !

Γιώργος Πεταλωτής, κυβερνητικός εκπρόσωπος και...Image via WikipediaΤο καλοκαίρι έφυγε και οι υπουργοί της κυβέρνησης άρχισαν και πάλι τις εμφανίσεις τους, συνοδεία αποδοκιμασιών και εντάσεων.

Λίγες ώρες μετά την φραστική επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής έγινε δέκτης ύβρεων, στην Πάτρα, όπου παρέστη στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Όταν ο κ. Πεταλωτής ανέβηκε στο βήμα αποδοκιμάστηκε άγρια και τρεις δικηγόροι από την Θεσσαλονίκη τον διέκοψαν και τον αποκάλεσαν "καραγκιόζη".

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε, ωστόσο, ο κ. Πεταλωτής πριν αρχίσει την ομιλία του έκανε λόγο για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το "σόου τους".

"Τέτοιου είδους συμπεριφορές μας θέλουν καθηλωμένους στο παρελθόν" είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι οι δικηγόροι έχουν δώσει μάχες για να μη φιμώνεται κανένας και να μην εμποδίζεται η λειτουργία των δικηγορικών συλλόγων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: