Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Κρήτη : Απο το γλέντι κατέληξαν…στο Τμήμα!

«Ξινή» τους βγήκε η ενασχόληση με τα όπλα και οι άσκοποι πυροβολισμοί, στους οποίους επιδόθηκαν δύο Ηρακλειώτες, ηλικίας 32 και 38 χρονών που κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μπαδία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Αρκαλοχωρίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορία που περιήλθε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ότι σε σπίτι ιδιοκτησίας του 38χρομου έχουν συγκεντρωθεί άτομα, τα οποία διασκεδάζοντας προβαίνουν σε άσκοπους πυροβολισμούς, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση παρουσία Εισαγγελέα.

Κατά την είσοδο στον περιφραγμένο χώρο, ο 32χρονος που συνελήφθη, παρέδωσε ένα μαύρο τσαντάκι μέσης το οποίο περιείχε ένα πιστόλι 9mm με δύο γεμιστήρες, το οποίο κατείχε νόμιμα καθώς και ένα κουτί που περιείχε 50 πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm.

Από την κατ΄ οίκον έρευνα βρέθηκαν επίσης 31 κάλυκες 9 mm ενώ ακολούθησαν κατ΄οίκον έρευνες στα σπίτια και των υπολοίπων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο σπίτι του 32χρονου ένα βαλιτσάκι μεταφοράς πιστολιού κενό περιεχομένου και δύο γεμιστήρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: