Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πυρ και μανία με την αστυνομία ο ΠΑΟΚ

PAOK FCImage by axilleas4 via FlickrΟργή επικρατεί στον επίσημο ΠΑΟΚ και στις τάξεις των οπαδών του "Δικεφάλου" για τη στάση της Αστυνομίας κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας υπήρξε αναίτια εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στην κερκίδα που φιλοξενούνταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα, επειδή κάποιοι οπαδοί ήθελαν να πάνε στην τουαλέτα!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους που έφθασαν στο olaPAOK.gr, σε εκείνο το σημείο οι Αρχές έκαναν ντου και πέταξαν χημικά, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και ο τρόπος που μιλούσαν στους οπαδούς της ομάδας και στους διοικούντες τον ΠΑΟΚ για τους φίλους των "ασπρόμαυρων". Έφθασαν, μάλιστα, μέχρι το σημείο να κάνουν σχόλια για τα χρέη της ΠΑΕ!

Ο «πυροσβεστικός» ρόλος της ΠΑΕ Πανιώνιος

Θα είχαν συμβεί πολύ χειρότερα αν οι ιθύνοντες του Πανιωνίου δεν προνοούσαν να ανοίξουν την θύρα 7, έτσι ώστε να μεταφερθούν εκεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να γλιτώσουν από τα χημικά. Κάθισαν με τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι αποδοκίμαζαν και αυτοί την Αστυνομία.

Η προχειρότητα με την οποία χειρίστηκαν το όλο θέμα οι Αρχές φαίνεται και από το γεγονός ότι στην τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το πρωί, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης αποχώρησε πριν αυτή ολοκληρωθεί επικαλούμενος εργασία, κάτι που σημειώθηκε στην έκθεσή του από τον παρατηρητή της Super League που έδωσε το παρών.

Το όλο σκηνικό και η κάκιστη εντύπωση που προκάλεσε η στάση της Αστυνομίας οδήγησε τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ και τους σεκιούριτι της ΠΑΕ να συνοδέψουν τους οπαδούς κατά την αποχώρησή τους  και μέχρι να φθάσουν στα πούλμαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν προνοήσει ώστε στο γήπεδο να υπάρχει δικηγόρος.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι κατά την διάρκεια των γεγονότων στην ανάπαυλα δεν υπήρξε καμία σύλληψη, γεγονός που δείχνει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν καμία επιθετική διάθεση και έφθασαν στο σημείο να κάθονται δίπλα-δίπλα με τους φίλους του Πανιωνίου. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας και το ζητούμενο είναι τα γεγονότα να μεταφερθούν όπως ακριβώς εκτυλίχθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή. Τα έκτροπα προήλθαν από τους τραγικούς χειρισμούς των ανδρών των ΜΑΤ και δεν φέρουν καμία ευθύνη οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Πανιώνιος και οι οπαδοί τους.


Πηγή: sport24.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: