Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ενα βήμα πριν πέσει στην αγκαλιά του σουλτάνου

Ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Τουρκία η Ρώμη Βασιλειάδη.

Η γοητευτική μελαχρινή καλλονή, που θα υποδυθεί ένα από τα χανουμάκια στην τουρκική υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», μέσα στις επόμενες ώρες «πετάει» για τη γείτονα χώρα προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ενταχθεί στο καστ της σειράς στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Η συμμετοχή της θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρη και αυτό που περιμένει με αγωνία η ηθοποιός είναι η στιγμή που θα αντικρίσει τον Χαλίτ Εργκέντς (Ονούρ), ο οποίος υποδύεται τον σουλτάνο που θα ερωτευτεί μια γυναίκα που είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα.

Η Ρώμη Βασιλειάδη έχει έναν λόγο παραπάνω να επιθυμεί να συμμετάσχει στην τουρκική παραγωγή αφού ο πατέρας της και τα αδέλφια της, αλλά και αρκετοί φίλοι της ζουν στην Τουρκία.

Αυτό το διάστημα η ηθοποιός κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις με τους μάνατζέρ της προκειμένου όταν φτάσει στην Κωνσταντινούπολη να πέσουν οι τελευταίες υπογραφές και να πιάσει αμέσως δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα της Ελληνίδας ηθοποιού στη γείτονα χώρα είναι ήδη γνωστό και μάλιστα έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις στον τουρκικό Τύπο με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: