Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ντ.Μπακογιάννη: Να μην περιμένουμε μοιρολατρικά τις αποφάσεις της Ε.Ε.

Η κυβέρνηση προχωρά χωρίς σχέδιο και η αντιπολίτευση προτείνει ανέφικτες λύσεις, παρατήρησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, τονίζοντας πως πλέον είναι η ώρα να ληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες που θα ξαναδώσουν αξιοπιστία στη χώρα.

Σήμερα, υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, δεν είναι η ώρα μοιρολατρικά να περιμένουμε τις όποιες ευρωπαϊκές αποφάσεις, αλλά «όλοι μαζί να δώσουμε στην Ελλάδα το πιστοποιητικό αξιοπιστίας που της λείπει, να εμφανιστούν οι πολιτικές δυνάμεις αποφασισμένες να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα και να πείσουμε ότι οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου πρέπει τώρα να περάσουν από όλα τα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια». «Αυτό και μόνο», κατέληξε, «θα δώσει μια ουσιαστική ανάσα και οξυγόνο στην ψυχολογία, η οποία αναμφισβήτητα σήμερα είναι ιδιαίτερα πεσμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: