Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Θα μας λείψουν...

Πριν από λίγο τελείωσε , μια από τις καλύτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, μας αποχαιρέτησαν αφού φρόντισαν να μας αφήσουν τρία επεισόδια με τα Best off  που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία εκπομπή είχε γέλιο, συγκίνηση αλλα και πολλές εκπλήξεις, μουσικές και όχι μόνο...

Σίγουρα η παρέα της Θεσσαλονίκης έκανε τη διαφορά στην "σκουριασμένη" τηλεόραση και μαζί με το ποιοτικό ΝΗΣΙ απετέλεσαν τις νησίδες ποιοτητας μέσα στο χάος που επικρατεί.

Μπορεί με τις απόψεις τους να μην συμφωνείς σε όλα , ΔΕΝ μπορείς  όμως να αρνηθείς ότι  έδωσαν πολλές μάχες και τις κέρδισαν.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν για την επόμενη σεζόν ("δεν έχουμε καθήσει να συζητήσουμε" είπε χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες του Mediacopy  αναφέρουν όμως ότι όχι απλά θα έχουν παρουσία και του χρόνου αλλά θα είναι , ακόμη, πιο δυνατή μια και από την πλευρά του ΑΝΤ 1  υπάρχει η διάθεση για περισσότερα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: