Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αθώοι Κεντέρης - Θάνου

Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και οι δυο ολυμπιονίκες Κεντέρης και Θάνου και οι γιατροί του ΚΑΤ, για την υπόθεση του τροχαίου στις παραμονές των ολυμπιακών αγώνων της Αθηνας.

Το δικαστήριο καταδίκασε μόνο τον προπονητή Χρήστο Τσέκο για κατοχή απαγορευμένων ουσιών σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου. 

Το δικαστήριο υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση κρίνοντας ότι το τροχαίο είναι πραγματικό και οι ισχυρισμοί των αθλητών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Δεν έχουμε στοιχεία για να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι είναι σκηνοθετημένο το τροχαίο που είχαν οι Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου» επισήμανε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών Γαληνός Μπρης εισηγούμενος την αθώωση λόγω αμφιβολιών - για όλους τους κατηγορουμένους. 


Ο εισαγγελικός λειτουργός είχε εντελώς διαφορετική άποψη για την υπόθεση από τους δικαστές, οι οποίοι πρωτοδίκως είχαν αποφανθεί ότι το επίμαχο τροχαίο δεν έγινε ποτέ και είχαν καταδικάσει όλους τους εμπλεκόμενους σε ποινές φυλάκισης από 6 ώς 33 μήνες με αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: