Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μπαράζ κινητοποιήσεων σε λεωφορεία, τρόλεϊ και ταξί

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τρόλεϊ αποφάσισαν 48ωρη απεργία για την Τρίτη και Τετάρτη, ενώ προειδοποίησαν με απεργία διάρκειας, όταν ανακοινωθούν οι λίστες με τα ονόματα των εργαζομένων που θα τεθούν σε εφεδρεία.
 
Συνάμα, Τετάρτη και Πέμπτη έχουν εξαγγείλει επίσης απεργία οι ιδιοκτήτες ταξί.

ΣΑΤΑ: «Δεν υπάρχει διάλογος με τον υπουργό» 

Σε ανακοίνωσή του, το συνδικάτο των ταξί ΣΑΤΑ, αναφέρει «η αδιαλλαξία και η αδιαφορία ταυτόχρονα του υπουργού Μεταφορών δεν έχουν ούτε όρια ούτε τελειωμό. Υποτίθεται ότι άνοιξε ο διάλογος και η διαβούλευση.
 
Όλα αυτά στα λόγια Στόχος είναι να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση του κλάδου να υπονομευθεί η ενότητα του κλαδικού μας αγώνα και να υποβαθμιστεί το δίκαιο του κλάδου που είναι Η επιβίωση και όχι η διάλυση.

Για τους παραπάνω λόγους και υπάρχουν οι διαρροές από το Υπουργείο ότι ο κλάδος δεν προσέρχεται στο διάλογο και παράλληλα προβάλλονται μέσα από Μ.Μ.Ε. στοχευμένες εικόνες.
Παρόλο που καταθέσαμε προτάσεις εδώ και τόσες μέρες καμία κίνηση και καμία προσπάθεια διαλόγου δεν υπάρχει από τον Υπουργό. Ούτε καν προσδιορισμού έστω κάποιας συνάντησης με την συμφωνία ότι θα συζητήσουμε πριν την ολοκλήρωση του νόμου.

Οι πόρτες του Υπουργείου παραμένουν ερμητικά κλειστές και κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται.

Κάνουμε γνωστό δεν υπάρχει διάλογος. Η τελευταία επαφή με το υπουργείο Μεταφορών έγινε τον Ιούλιο μήνα που ζήτησε να σταματήσουμε τους κλαδικούς αγώνες.

Λέμε στον πρωθυπουργό της χώρας που ζήτησε διάλογο χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες ότι αυτή είναι η αλήθεια και υπεύθυνος δεν είναι ο κλάδος για την συνεχιζόμενη κατάσταση, αλλά ο ίδιος ο υπουργός.


Ο κλάδος μπροστά στην αδιαλλαξία και την αδιαφορία δεν έχει άλλο δρόμο παρά τη συνέχιση του αγώνα.»
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: