Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Το ξέσπασμα του Ν. Μουρατίδη στο Facebook

Ο Νίκος Μουρατίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξέφρασε έντονα την αγανάκτηση του με μερικούς..."φίλους"  του.

"Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό δεν έχω σταματήσει να κάνω delete friend. Βαρέθηκα τα ποσταρίσματα με άθλια σκυλοποπ ή γιαλαντζί R&B κωλοτράγουδα της πλάκας από νέα παιδιά που σήμερα έχουν την δυνατότητα να ακούνε τη μουσική όλου του κόσμου". 
 
Και το ,,, παραλήρημα του Μουρατίδη συνεχίζεται: 
 
"Βαρέθηκα τα 13χρονα που μιλάνε χυδαία και σου την πέφτουν ακόμα χυδαιότερα. Βαρέθηκα τα Greeklish. Βαρέθηκα τα σκυλάκια και τα γατάκια... σαν φωτογραφίες προφίλ. Τα ψεύτικα ονόματα, τις ψεύτικες φωτογραφίες, όλους όσους μιλούν Ancient Greek και έχουν σπουδάσει στο Harvard.... " 
 
Για να καταλήξει ο... "εθνικος κριτής" : "Βαρέθηκα αυτούς και αυτές που επιδεικνύουν τα σωματικά τους προσόντα με τέτοιο χυδαίο τρόπο λες και είναι πορνοστάρ ή βίζιτες. Βαρέθηκα να με προσθέτουν σε ό,τι γελοία ομάδα, σελίδα, γκρουπ φτιάχνουν ερήμην μου με το έτσι θέλω…. Φτάνει πια. Delete!"

ΠΗΓΗ: tvnea.blogspot.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: