Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Άντρας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε τράπεζα στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Whirl-fireImage by Loving Earth via FlickrΆνθρωπος πυρπολήθηκε μπροστά από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Τσιμισκή στην συμβόλη με την εθνική Αμύνης.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που και πριν από 5 χρόνια είχε και πάλι επιχειρήσει να αυτοπυρποληθεί

Παρ' ολίγον τραγωδία σήμερα λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης στη Θεσσαλονίκη, όταν 55χρονος επιχείρησε να καεί ζωντανός με βενζίνη.

Ο 55χρονος, κρατώντας έναν τηλεβόα στο ένα χέρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη στο άλλο, άρχισε να διαμαρτύρεται εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των πολιτικών κομμάτων και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αστυνομικοί της ομάδας «Ζήτα» έσπευσαν άμεσα έξω από το υποκατάστημα και σε συνεργασία με υπαλλήλους προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν. Σε κάποια στιγμή περιέλουσε με βενζίνη τα ρούχα του και έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα αλλά οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι με πυροσβεστήρες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος άνδρας πριν από δύο χρόνια περίπου επιχείρησε ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και πάλι έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και τότε.







seleo.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: