Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Χειροπέδες σε δύο 19χρονους οπαδούς της Ομόνοιας για επεισόδια στην Λευκωσία

Δύο 19χρονοι οπαδοί της Ομόνοιας από το Αυγόρου, ένας στρατιώτης και ένας φοιτητής, πέρασαν την νύχτα στα αστυνομικά κρατητήρια μετά τη χθεσινοβραδινή... σύλληψή τους ύστερα από τη λήξη του αγώνα της ομάδας τους με την Αναγέννηση Δερύνειας στο Στάδιο ''Τάσος Μάρκου'' στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον αγώνα που έληξε ισόπαλος 0-0 και ενώ ο διαιτητής του παιχνιδιού αποχωρούσε με τη συνοδεία αστυνομικών, δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια νερού και πλαστικά καθίσματα από διαμαρτυρόμενους οπαδούς της Ομόνοιας.

Ακολούθως, μικρή ομάδα οπαδών της Ομόνοιας, εγκαταλείποντας τις κερκίδες επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο των αποδυτηρίων, σπάζοντας την πόρτα της εισόδου. Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακόπηκαν και απωθήθηκαν από άνδρες των ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι έκαναν μερική χρήση δακρυγόνων.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκαν ελαφρά τρείς αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας –σύμφωνα με την Αστυνομία - προκάλεσαν επίσης ζημιές σε πέντε σταθμευμένα οχήματα τα οποία ανήκουν στον Πρόεδρο και σε τέσσερα μέλη της Διοίκησης της Αναγέννησης Δερύνειας.

Αργότερα σήμερα αναμένεται οι δύο συλληφθέντες νεαροί να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο είτε για να ζητηθεί διάταγμα κράτησης τους είτε για να κατηγορηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: