Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Τζότζολα έκανε..."τούρμπο" τον Ντινόπουλο

Παραλίγο να πιαστεί µαλλί µε µαλλί η εκλεκτή των ιδεολόγων «σαµαρικών» κυρία Βασιλική Τζότζολα µε τον βουλευτή της Ν∆ κ. Αργ. Ντινόπουλο προ ηµερών στην Ανω Γλυφάδα.
Η Μισέλ Μπάκµαν της Συγγρού, η οποία έχει επιτύχει έναν ακαταµάχητο συνδυασµό ανάµεσα στη σωµατική οµορφιά και στον συντηρητισµό των ιδεών, εµφανίστηκε σε κοµµατική εκδήλωση όπου ήταν προγραµµατισµένο να µιλήσει ο κ. Ντινόπουλος. Επειδή οι παρατρεχάµενοι των τοπικών γνωρίζουν ότι οι ισχυροί της Συγγρού της έχουν αδυναµία, όταν τη βλέπουν της φέρονται µε τη δέουσα δουλικότητα και την καλούν να µιλήσει για να προωθήσει τη σίγουρη υποψηφιότητά της στη Β’ Αθηνών. Ετσι έγινε και τότε. Μόνο που......η αναπληρώτρια εκπρόσωπος πήρε τον λόγο και δεν έλεγε να σταµατήσει.
«Τελείωνε», της έκαναν νόηµα οι διπλανοί της. Η ίδια συνέχισε και όταν σταµάτησε αναφώνησε: «∆εν κατάλαβα; Φιµώνετε τους νέους ανθρώπους;». Ο κ. Ντινόπουλος έγινε «τούρµπο», πολύ περισσότερο όταν λίγα λεπτά αργότερα και ενώ µιλούσε ο ίδιος, άκουσε την «Τζο-Τζο» να λέει δυνατά: «Τόση ώρα µιλάει και δεν έχει πει κουβέντα για τον πρόεδρό µας». Μπράβο, πάντως, στη Βασιλική. Εχει πιάσει το νόηµα της πολιτικής.

(από την εφημερίδα Το Βήμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: