Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Αποκοιμήθηκε η μητέρα στο τιμόνι και... ξεκληρίστηκε η 4μελής οικογένεια!

Φως στα τραγικό δυστύχημα του Καρτερού στο Ηράκλειο προσπαθεί να ρίξει το πόρισμα...Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκύπτει ότι κανένα από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αυτό ήταν το πρώτο και βασικό ζητούμενο της αστυνομικής έρευνας. Επίσης από τη νεκροψία- νεκροτομή που έγινε η οδηγός διαπιστώθηκε ότι δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο να σχετίζεται με το θανατηφόρο τροχαίο...

Ακολούθως δεν υπήρξε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο που να ευθύνεται για την ανείπωτη τραγωδία καθώς πληρούσε όλες τις προδιαγραφές, ενώ από την προανακριτική διαδικασία οι αστυνομικοί αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα...

 Τρεις μήνες μετά τη μεγαλύτερη τραγωδία που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, στη διάρκεια της οποίας ξεκληρίστηκε μία τετραμελής οικογένεια από το Ηράκλειο, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ηρακλείου έχουν εικόνα για τα αίτια που ενδεχομένως οδήγησαν στο θάνατο τον Μανόλη Σφακιανάκη, τη σύζυγό του Ευαγγελία Πολάκη και τα δύο τους παιδιά Άννα και Ζένια.

 Οι άνδρες της υπηρεσίας ολοκλήρωσαν και διαβίβασαν στη εισαγγελία τη δικογραφία του πολύνεκρου δυστυχήματος που συγκλόνισε την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες που δημοσιεύει η "Πατρίς" πριν από λίγες ημέρες έφτασαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων του ΚΤΕΟ που ήλεγξαν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι άνθρωποι.

Βάσει των στοιχείων οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν ως το επικρατέστερο σενάριο- χωρίς όμως να είναι 100% σίγουροι- ότι πιθανόν η οδηγός του οχήματος, η 37χρονη δηλαδή Ευαγγελία Πολάκη, να αποκοιμήθηκε την ώρα που οδηγούσε.
Θ.Περβολαράκης-ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: