Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα η κηδεία του 53χρονου συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτζαρίδη

Το τελευταίο αντίο στον  53χρονο συνδικαλιστή που έχασε τη ζωή του προχθές μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας θα πουν σήμερα στις 12.30 στο Νεκροταφείο του Βύρωνα, φίλοι, συγγενείς και συναγωνιστές του.
 
Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί στην κηδεία του Δημήτρη Κοτζαρίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και οι δύο κόρες του μία εκ των οποίων σκόπευε σύντομα να παντρευτεί.
 
Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κοτζαρίδης;
 
Ο Δημήτρης Κοτζαρίδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή από αριστερούς γονείς. Σε νεαρή ηλικία οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Αντιμετώπιζε πάντα τη ζωή με χαμόγελο και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν άνεργος, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Ήταν πατέρας δυο κοριτσιών 22 και 28 ετών.
 
Ο Δημήτρης Κοτζαρίδης αν και δουλευταράς και καλός μάστορας, τα τελευταία τρία χρόνια ήταν άνεργος και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με σκόρπια μεροκάματα σε οικοδομές... Το χειρότερο είναι ότι και η σύζυγός του έχασε πρόσφατα τη δουλειά της... Μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο δύσκολο ήταν να καταφέρουν να σπουδάσουν τις δυο κόρες τους, οι οποίες είναι απόφοιτες πανεπιστημίου.
 
Οι φίλοι του και συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του. Δυσκολεύονται να μιλήσουν στους δημοσιογράφους για το ποιος ήταν ο Δημήτρης... Κι όταν οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα τους, έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτόν. Αγωνιστής. Το χαμογελαστό παιδί που δεν το έβαζε κάτω παρά τις δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: