Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τα 7 βήματα της μακροβιότητας

Η 1η Οκτωβρίου έχει οριστεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως η Παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ανακηρύξει... την Τρίτη ηλικία ως τη Δύναμη της Ανάπτυξης, κι αυτό γιατί ο αριθμός των ηλικιωμένων παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία τα επόμενα 40 χρόνια. Ενώ σήμερα τα άτομα άνω των 60 ετών αριθμούνται σε 600 εκατομμύρια παγκοσμίως, σε 13 χρόνια ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιασθεί και μέχρι το 2050 θα αγγίξει τα 2 δισεκατομμύρια!

Παράλληλα, εκατομμύρια χρήματα ξοδεύονται παγκοσμίως στο βωμό της νεότητας! Πλαστικές εγχειρήσεις, κρέμες, μασάζ, by pass, μπαλονάκια και φάρμακα είναι μερικοί από τους τρόπους που αναζητούμε καθημερινά είτε να διατηρήσουμε μια νεανική εμφάνιση είτε να διατηρήσουμε ένα νεανικό και υγιές σώμα. Ποιος θα μπορούσε όμως να φανταστεί πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη νεότητά μας προσέχοντας την ποιότητα της διατροφής μας και μάλιστα από νεαρή ακόμη ηλικία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: