Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αγρίνιο: Γιατί ο παπάς ''τίναξε στον αέρα'' το γάμο;

Архиепископ Лонгин Клинский правит Литургию в ...Image via WikipediaΑπίστευτη συμπεριφορά ιερέα που έφυγε από το γάμο και άφησε άφωνους τους καλεσμένους και το ζευγάρι. Τι ειχε συμβεί;

Το περιστατικό συνέβη στην Αγία Τριάδα Αγρινίου το περασμένο Σάββατο. Η νύφη φθάνοντας στην εκκλησία είχε κανονίσει την ρήψη βεγγαλικών. Λογάριασε όμως χωρίς τον παπά που εκνευρίστηκε τόσο πολύ που ανακοίνωσε στο ζευγάρι πως δεν θα τελέσει το μυστήριο.

Μάταια νυφη γαμπρός και καλεσμένοι προσπαθήσαν να τον μεταπείσουν με αποτέλεσμα η τέλεση του μυστηρίου να βρίσκεται στον αέρα. Ευτυχώς που καλεσμένοι στο γάμο ήταν ένας ιερέας αλλά και ένας ψάλτης με αποτέλεσμα να γίνει τελικά ο γάμος.

Σύμφωνα με το dete.gr, εξαιτίας όμως της διάστασης που πήρε το θέμα, ο ιερέας της Αγίας Τριάδος, έχει κληθεί σε απολογία στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: