Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Συμπληρώματα διατροφής : Τι πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες!

Επικίνδυνη για την υγεία των γυναικών, αφού αυξάνει αρκετά τον κίνδυνο θανάτου, είναι η υπερβολική κατανάλωση βιταμινούχων...
συμπληρωμάτων διατροφής, καταλήγει έρευνα διεθνούς ομάδας επιστημόνων.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Internal Medicine, οι 38.000 Αμερικανίδες γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, ηλικίας 50 ετών μέχρι 60 ετών είχαν μια κανονική διατροφή, όμως πολλές αποφάσισαν ότι χρειάζονταν συμπληρώματα.
Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα της έρευνας, οι πολυβιταμίνες, το φολικό οξύ, η βιταμίνη Β6, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και ο σίδηρος, όταν καταναλώνονται αλόγιστα αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου.

Συγκεκριμένα τα δισκία σιδήρου αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 2,4%, ποσοστό που παρατηρήθηκε περίπου σε όλα τα προαναφερθέντα συμπληρώματα. Αντιθέτως τα συμπληρώματα ασβεστίου, σύμφωνα με την έρευνα, μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου, όμως οι ερευνητές τονίζουν ότι χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για να εξακριβωθεί αυτό το εύρημα.
food-isimo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: