Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Τρέμω για το παιδί μου που είναι στην πορεία"

ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ

«Η Αθήνα καίγεται ολάκερη και ανησυχώ πολύ. Τρέμω για το παιδί μου που βρίσκεται στην πορεία». Λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο, ο υπερήλικας πατέρας του Δημήτρη Κοτζαρίδη εκμυστηρευόταν σε έναν φίλο του γιου την αγωνία του για όλα όσα διαδραματίζονταν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικά λεπτά, και η… μοίρα του έστειλε το πιο άσχημο μαντάτο.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν πέντε και μισή το απόγευμα της Πέμπτης, όταν από τον «Ευαγγελισμό» ανακοινώθηκε ότι ένας από τους διαδηλωτές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι νεκρός. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο 53χρονος πατέρας των δύο κοριτσιών είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε ένα παγκάκι στην «Αίγλη» του Ζαππείου προδομένος από την καρδιά του.

Η τραγική είδηση γρήγορα ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια περιοχή της Ροδόπης όμως βυθίστηκε στο πένθος. Οι κάτοικοι του χωριού Σάπες, όπου γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα είκοσι χρόνια του ο Δημήτρης Κοτζαρίδης ντύθηκαν στα μαύρα, με τραγικές φιγούρες τους γονείς του άτυχου βιοπαλαιστή. Το «καλύτερο παιδί», όπως τον αποκαλούσαν οι συγγενείς του και οι φίλοι του, έφυγε σύντομα και απότομα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του πόνο και θλίψη.

Το έμαθαν από την τηλεόραση
Οι γονείς του Αθανάσιος και Δέσποινα, ογδόντα τριών και εβδομήντα οκτώ ετών αντίστοιχα, έμαθαν τα άσχημα νέα από την τηλεόραση, όπου παρακολουθούσαν τα δραματικά γεγονότα καθ’ όλη τη διάρκεια της Πέμπτης! Ετρεμαν από την αγωνία μήπως πάθει τίποτα ο γιος τους και, δυστυχώς, ο φόβος τους έμελλε να βγει αληθινός. Στο πατρικό του ξέσπασε θρήνος και οδυρμός, με τους δύο γέροντες να αδυνατούν να δεχτούν ότι δεν θα ξαναδούν ζωντανό τον Δημήτρη τους.

Για τη δυσάρεστη είδηση ενημερώθηκε άμεσα και ο αδελφός τού 53χρονου που ζει και εργάζεται ως ταχυδρόμος στη Μαγνησία και ο οποίος έφυγε αμέσως για την Αθήνα. Οι τραγικοί γονείς, σε πολύ άσχημη κατάσταση, αναχώρησαν εσπευσμένα για την Αθήνα με το αυτοκίνητο ενός παιδικού φίλου του άτυχου άνδρα, του Κωνσταντίνου Ψωμιάδη:

«Είμαι συντετριμμένος. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη θλίψη μου για τον χαμό του Δημήτρη με τον οποίο ήμασταν σαν αδέρφια. Μεγαλώσαμε σε διπλανά σπίτια και όλη την ώρα ο ένας βρισκόταν στο σπίτι του άλλου και περνούσαμε την ημέρα μαζί. Οι γονείς του είναι σαν γονείς μου. Οταν μεγαλώσαμε, ο Δημήτρης έφυγε για την Αθήνα, όπου δούλεψε και δημιούργησε την οικογένειά του» δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής» ο κ. Ψωμιάδης, η φωνή του οποίου έβγαινε με δυσκολία από τη συγκίνηση: «Οταν έμαθα την τραγική είδηση, πήγα στο πατρικό του Δημήτρη, πήρα τους γέροντες και τους πήγα στην πρωτεύουσα» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: