Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η χορηγία της Turkish Airlines στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας ανησυχεί τη... Ν.Δ. !

Turkish Airlines 777-300ERImage by BriYYZ via FlickrΤο θέμα της χορηγικής συμφωνίας της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας με την Turkish Airlines «σηκώνει» ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαμπρινίδη.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ επισημαίνει τα εξής:

"Τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ότι η ΚΑΕ Καβάλας, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ ανδρών, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Turkish Airlines», δηλαδή την Κρατική Αεροπορική Εταιρεία της Τουρκίας, η οποία αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα χορηγού της ομάδος.

Κατόπιν όλων αυτών, o γαλάζιος βουλευτής ρωτά τον Σταύρο Λαμπρινίδη.

Ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ για τη συνεργασία αυτή, πριν υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο;

Αν ενημερώθηκε το ΥΠΕΞ για την συγκεκριμένη υπόθεση, υπήρξαν κάποιες ενέργειες στις οποίες προέβη;

Γενικότερα και ανεξάρτητα προς την συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ζητήσει το ΥΠΕΞ να ενημερώνεται για οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες, που μπορεί να σχετίζονται και με θέματα Εθνικής ασφάλειας της χώρας μας; Έχει συγκροτηθεί κάποια επιτροπή αρμοδίων, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία;"

Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν ο καλός δημοσιογράφος και βουλευτής Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε καταθέσει παρόμοια ερώτηση όταν οι Turkish Airlines  είχαν την χορηγία της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου επί προεδρίας του μεγαλοεπιχειρηματία Βωβού και με κυβέρνηση "Νέας Δημοκρατίας"...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: