Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χατζηνικολάου: "Δελτίο γιοκ σήμερα φίλε"

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ALTER  και δεν φαίνεται "Φως στο τούνελ"

Μετά την ολομέτωπη επίθεση του πρωθυπουργού για τα δάνεια που έχουν δώσει οι τράπεζες στο κανάλι και την απάντηση που έδωσαν ο Κουρής (μέσω της ΑΥΡΙΑΝΗΣ) και ο Χατζηνικολάου (από το twitter) οι τεχνικοί κήρυξαν στάσεις εργασίας μιας και δεν έχουν πληρωθεί ακόμη.

"Δυστυχώς δεν υπάρχει δελτιο απόψε στο @AlterChannel Στάση εργασίας των τεχνικών" έγραψε πριν λίγο στο twitter ο Χατζηνικολάου, ενώ νωρίτερα είχε απαντήσει σε ένα φίλο του: "Θα τους το πω,αλλά είναι οριστικό...Δελτίο γιοκ σήμερα φίλε".

Και αμέσως μετά έγραψε:  "Όταν μια επιχείρηση μπει στο άρθρο 99 για να σωθεί,με δικαστική απόφαση,τι δουλειά έχει ο πρωθυπουργός να παρεμβαίνει; Τα υπόλοιπα δεν είναι αρμοδιότητας του.Υπάρχει κεντρική τράπεζα και Εισαγγελέας για να ελέγξουν oτι χρειάζεται."

Οι δημοσιογράφοι του καναλιού δεν έχουν πάρει θέση αλλά αναμένεται να στηρίξουν έστω και σιωπηλά, την  στάση των τεχνικων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: