Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Απειλείται με τιμωρία ο Ολυμπιακός για επεισόδια με Εργοτέλη

Δίωξη κατά του Ολυμπιακού για εκτεταμένα επεισόδια στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (2-3, 24 Σεπτεμβρίου!) άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος και πλέον δεν είναι απίθανο οι Ερυθρόλευκοι να τιμωρηθούν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (όπως προβλέπεται βάσει του νέου ΚΑΠ αν θεωρηθούν ένοχοι) και δη στο εντός έδρας ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού, στις 19 Νοεμβρίου!

Η συμπληρωματική και αρκετά καθυστερημένη δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια, έχει προκαλέσει προς το παρόν μόνο τη «βουβή» απορία και αντίδραση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δεδομένου ότι δεν είχαν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί αύριο, αλλά λόγω απεργίας των δικηγόρων εκτιμάται ότι θα μετατεθεί για την επόμενη Πέμπτη, όπου και πάλι ο δικηγορικός σύλλογος έχει εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις (3-4/11). Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν, θα οριστεί δικάσιμος σε άλλη ημερομηνία και πιθανότατα η πλευρά του Ολυμπιακού θα ζητήσει αναβολή. (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: