Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Στη δημοσιότητα στοιχεία για τους συλληφθέντες από τα επεισόδια

Τα στοιχεία των συλληφθέντων και προσαχθέντων από τα επεισόδια του διημέρου 19 και 20 Οκτωβρίου δημοσιοποίησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τους δεκαπέντε συνολικά συλληφθέντες και τις δύο ημέρες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη, οι δύο είναι ανήλικοι ηλικίας 15 και 17 ετών, οι δέκα είναι από 18 έως 28 ετών και οι άλλοι τρεις είναι 35, 37 και 52 ετών. Επίσης, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ενασχόληση - ιδιότητα, οι δύο δήλωσαν φοιτητές, άλλοι δύο δήλωσαν μαθητές, πέντε δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι υπόλοιποι έξι δήλωσαν άνεργοι.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, από τα άτομα που προσήχθησαν από τον σταθμό του Μετρό Ακρόπολης και προέρχονται από ομάδα ατόμων, τα οποία στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων πέταξαν στις ράγες του συρμού και στο δάπεδο του Σταθμού κουκούλες, γάντια, μάσκες, οι δύο είναι ανήλικοι ηλικίας 15 και 17 ετών, οι 32 είναι από 18 έως 30 ετών, οι οκτώ από 30 έως 37 ετών και ένας είναι 49 ετών.

Επίσης, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ενασχόληση - ιδιότητα, δεκαπέντε δήλωσαν φοιτητές, τρεις δήλωσαν μαθητές, δεκατρείς δήλωσαν ιδιωτικοί υπάλληλοι, δύο δήλωσαν γιατροί, ένας δήλωσε κοινωνικός λειτουργός, ένας δήλωσε επιχειρηματίας, επτά δήλωσαν άνεργοι και ένας αρνήθηκε να δηλώσει.

Από τα υπόλοιπα 68 άτομα που προσήχθησαν και τις δύο ημέρες από διάφορες περιοχές, πολλά από τα οποία είχαν μέσα απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες, κράνη κ.λπ.), οι έξι είναι ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις ηλικίας 14, 15, 16 ετών, και οι υπόλοιποι τρεις 17 ετών, οι 50 είναι από 18 έως 30 ετών και οι υπόλοιποι δώδεκα από 30 έως 42 ετών.
REAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: