Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Έχασε τον ύπνο της η τηλεοπτική "νοικοκυρά": Την απειλούν!

Ένας άγνωστος ο οποίος βρήκε το τηλέφωνο της μπουτίκ της στην Γλυφάδα στο Facebook  τηλεφωνεί συνεχώς στο μαγαζί και λέει στους υπαλλήλους πως θέλει να γνωρίσει την Τζο Τόγκου, μιλώντας χυδαία.

Η ίδια δήλωσε στην Epsresso και την Σάσα Σταμάτη:

"Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω μαζί του προκειμένου να σταματήσει αυτή η ενόχληση. Και ενώ στην αρχή κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια συνέχεια αυτής της γνωριμίας, συνεχίζει να με παίρνει τηλέφωνο και μάλιστα απειλεί ότι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο κατάστημα και παρακολουθεί όλες μου τις κινήσεις. Ανησυχώ γιατί άνθρωποι που έχουν τέτοιου είδους εμμονές είναι επικίνδυνοι.Πήγα στην αστυνομία και μου είπαν ότι αν δε με πειράξει, εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη βοήθεια εισαγγελέα προκειμένου να παρακολουθηθεί το τηλέφωνο του μαγαζιού."

Δεν υπάρχουν σχόλια: