Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μ. Κοντοβά για Α. Βίσση: Μας ενώνει το ότι δεν ανήκουμε πουθενά κι ότι είμαστε αγωνίστριες!

Η Μυρτώ Κοντοβά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''ΕΓΩ!'' μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, τον έρωτα, τη θρησκεία και αποκάλυψε πτυχές της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Αποφάσισε κάποια στιγμή να γράψει στίχους για πιο εμπορικούς καλλιτέχνες κι όχι για έντεχνους
''Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπηρετώ ένα συγκεκριμένο είδος, δημοσιογραφικά ή στιχουργικά-καλλιτεχνικά. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Για μένα, καλό είναι ό,τι έχει ουσία. Θεωρώ υποκριτικό το να φοράς ένα “μανδύα” στη ζωή σου. Από την άλλη, εκτιμώ τους ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι σε κάτι και δεν παρεκκλίνουν από αυτό· αλλά ξέρω πολύ λίγους.''

Πώς ξεκίνησε η φιλία της με την Άννα Βίσση
''Η Άννα στη φάση που γνωριστήκαμε έψαχνε καινούργιους συνεργάτες. Κι εγώ ήμουν σε αναζήτηση γιατί ήθελα να επιστρέψω, μετά από καιρό στη δισκογραφία. Η μόνη μου ανησυχία ήταν το αν θα είχαμε κοινό "σύμπαν". Και είχαμε! Η μία "ακούμπησε" στην άλλη, ρισκάραμε, δουλέψαμε αμέτρητες ώρες στο στούντιο και είδαμε ότι είχαμε χημεία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπαίνει σε φόρμες και όπως λέει και η ίδια, μας ενώνει το γεγονός ότι δεν ανήκουμε πουθενά. Επίσης και οι δυο είμαστε ειλικρινείς, δίκαιες και αγωνίστριες''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: