Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οριστική συμφωνία Βαρδινογιάννη-πρίγκιπα

Οριστική είναι πλέον η συμφωνία μεταξύ της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αυτήν του Σουλτάν Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας. Αυτό θα συμβεί είτε μέχρι το βράδυ, είτε (το πιθανότερο) τη Δευτέρα, ώστε να μπει το ντιλ στην τελική ευθεία. 

Αμέσως μετά τις υπογραφές, στην ΠΑΕ θα μπουν ορκωτοί λογιστές, για να ελέγξουν τα βιβλία. Στις 24 Νοεμβρίου (και όχι στις 4 όπως είχε διαρρεύσει αρχικά) θα συνεδριάσουν το ΔΣ και η γενική συνέλευση, ώστε να ψηφίστει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς δικαίωμα προτίμησης των υπαρχόντων μετόχων. Το σύνολο του ποσού θα καλυφθεί από τον Σουλτάν Αλ Σαούντ,  όμως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τον ορισμό νέου ΔΣ, με πρόσωπα εμπιστοσύνης του πρίγκιπα.

Ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, νιώθει πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με ποδοσφαιριστή που θα... σβήσει από τις μνήμες τον Σισέ: "Θα δαπανηθούν πολύ πάνω από 10 εκατομμύρια για αυτήν τη μετεγγραφή. Ο Σισέ ήταν μικρή επένδυση σε σχέση με αυτή που ετοιμάζουμε".

Ο Σαουδάραβας υποψήφιος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού (έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για το μπάσκετ, αλλά και για τον Ερασιτέχνη) θα έρθει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό (ίσως ακόμα και μέσα στην επόμενη βδομάδα), ενώ ενδέχεται να είναι παρών και στο ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μάλιστα, ο κ.Τσάκας προανήγγειλε "μυθικό πριμ αν κερδίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι".


Στο ενδιαφέρον του πρίγκιπα Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό αναφέρεται για πρώτη φορά η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, διαψεύδοντας όμως παράλληλα το λεγόμενο ενδιαφέρον του γιου του βασιλιά, Αμπντούλ Αζίζ επίσης για το «τριφύλλι».

Σε διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες είχε γραφτεί ότι ο πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ θα συμμετείχε στις επενδύσεις του ξαδέρφου του Αλ Σαούντ στη χώρα μας, μια εκ των οποίων είναι και ο Παναθηναϊκός. Παρόλα αυτά, με Δελτίο Τύπου η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας διαψεύδει όλα τα σενάρια που αφορούν τον διάδοχο του θρόνου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από την στιγμή που μπήκε στο προσκήνιο για τους «πράσινους» ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ, που η σαουδαραβική πρεσβεία ασχολείται ενεργά με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: