Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο Λυμπερόπουλος προκαλεί τον Σαμαρά: "Θα παραιτηθούν χιλιάδες στελέχη"

Εμμένει ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στις δηλώσεις του για τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, που τον οδήγησαν στη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 είπε ότι δεν είναι υπάλληλος κανενός κόμματος και δήλωσε άγνοια για το πώς αποφασίστηκε η διαγραφή του. «Δεν ξέρω τι ακριβώς αποφάσισαν, πώς το αποφάσισαν και χωρίς καν να ενημερώσουν».

Άφησε, επίσης, αιχμές για συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά και προειδοποίησε ότι εφόσον συνεχιστεί η ίδια πολιτική τότε θα αντιμετωπίσει την παραίτηση χιλιάδων κομματικών στελεχών.

«Το πολιτικό σύστημα δέχεται επιρροές από όλα αυτά τα καρτέλ που θέλουν να φτιαχτούν εις βάρος του κλάδου μου. Από τη χτεσινή απόφαση αποδεικνύεται ότι και η ΝΔ δέχεται πιέσεις» είπε.

Αφορμή για τη διαγραφή του κ.Λυμπερόπουλου από την ΝΔ αποτέλεσαν νέες σκληρές δηλώσεις του αυτή τη φορά κατά του διοικητή του ΙΚΑ για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.

Αποστάσεις από τη διαγραφή Λυμπερόπουλου κράτησαν, μιλώντας στον σταθμό ο Γιάννης Μανώλης και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε πως τον εξέπληξε η διαγραφή, επισημαίνοντας πως ο χρόνος θα δείξει αν είναι καλή ή κακή. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως η ΝΔ δεν πρέπει να απομακρυνθεί από την κοινωνία.
«Δεν περίμενα την διαγραφή του» είπε ο κ.Μανώλης, τονίζοντας ότι διαφωνεί με τη φρασεολογία του, αλλά κατανοεί την αντίδραση του κλάδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος επεσήμανε πως οι διαγραφές στελεχών δεν είναι κάτι καλό. Επεσήμανε πως η τιμωρία ακραίων συμπεριφορών δε σημαίνει και απομάκρυνση από την κοινωνία.

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: