Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για την D & G σειρά.

Μετά το τέλος του show για την ‘Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 στο Μιλάνο, οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες ότι το γνωστό δίδυμο δεν επιθυμεί να σχεδιάζει πια για την σειρά που ουσιαστικά τους έκανε διάσημους, επιβεβαιώθηκαν με ένα e-mail που στάλθηκε στους fashion editors.

‘’ Ήρθε η ώρα να σχεδιάζουμε πάνω σε ένα στιλ μόνο κάθε σεζόν και να πάψουμε να επικεντρωνόμαστε στο πώς να εντυπωσιάσουμε το κοινό με εντυπωσιακά ρούχα και σκηνικά’’ – τα show για τα D& G θα μείνουν στην ιστορία για τις υψηλότατες πωλήσεις χάρη στα εντυπωσιακά εφέ επί σκηνής.

Απολύτως ειλικρινείς , δήλωσαν επίσης ότι δεν θέλουν να γίνουν οι πλουσιότεροι του ‘’νεκροταφείου’’ αλλά περισσότερο να τους θυμάται το κοινό για ένα συγκεκριμένο στιλ και μόνο.

Παρόλα αυτά η συλλογή που παρουσίασαν ήταν σε απόλυτα χαρούμενο ύφος με έντονα prints και χαρακτηριστικό τα μεταξωτά μαντίλια να δένουν γύρω από το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: