Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Σεμπάστιαν Φέτελ:Το Παιδί θαύμα!

Sebastian Vettel driving for Scuderia Toro Ros...Image via WikipediaΠαιδί θαύμα! Ο Σεμπάτιαν Φέτελ σε ηλικία 24 ετών και 98 ημερών πανηγύρισε τον δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο τίτλο του, με 324 βαθμούς, εννιά νίκες, 12 πολ ποζίσιον και όλα αυτά τέσσερα γκραν πρι, πριν να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος

Στην ιστορία πέρασε και το πρωτάθλημα της σεζόν 2011 με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού πέντε γκραν πρι, πριν το τέλος της περιόδου.

Στο βιογραφικό του αυτή τη χρονιά (και προς το παρόν, αφού βρισκόμαστε στον 14ο γύρο) πρόσθεσε εννιά νίκες, 12 πολ ποζίσιον, 14 συμμετοχές στο βάθρο και 324 βαθμοί. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αναμένεται ο Φέτελ να έχει προσθέσει και άλλες νίκες στο ενεργητικό του.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ SUPER  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: