Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

F1 - Γκραν Πρι Ιαπωνίας: Ο Φέτελ στην pole position

VettelImage by Nick J Webb via Flickr  Ενα βαθμό χρειάζεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ στον αυριανό αγώνα στην ιαπωνική πίστα της Σουζούκα, προκειμένου να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο "πιλότος" της Ρεντ Μπουλ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να σφραγίσει τον τίτλο, καθώς ακριβώς...στο νήμα (εννέα εκατοστά του δευτερολέπτου) πήρε την pole position (12η στη διάρκεια της περιόδου) από τον οδηγό της ΜακΛάρεν, Τζένσον Μπάτον.

    Ο Βρετανός είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί αύριο το πρωί (09:00) να στερήσει στον 24χρονο Φέτελ την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Φόρλουλα Ενα, τέσσερις στροφές πριν τη λήξη του. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο Μπάτον να είναι ο νικητής στη Σουζούκα και ταυτόχρονα να μην βαθμολογηθεί ο Φέτελ!

    Πίσω από τους δύο "πιλότους" που προαναφέρθηκαν θα εκκινήσει ο έτερος οδηγός της ΜακΛάρεν, Λιούις Χάμιλτον, ενώ θα ακολουθήσει ο Βραζιλιάνος, Φελίπε Μάσα με Φεράρι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: